douze points voor de photobooth!

Een feest is pas een feest met een photobooth. Zeker een songfestival feestje! Want wat is er nu leuker dan je lekker opdoffen met gekke hoeden en brillen en er daarna ook nog een foto van krijgen. Vier het songfestival dus met een photobooth!

Dat kan gekker!

Bij het songfestival horen gekke cowboyhoeden, kleurige boa's en fleurige brillen. Laat Say Cheese on Wheels er daar nu genoeg van hebben. Zorg dus dat er op elk songfestivalfeestje een photobooth is.

Internationaal feestje

Of je nu uit Zweden, Duitsland of Frankrijk komt, een photobooth vindt iedereen leuk. En de foto's zijn een blijvende herinnering aan je reis naar Nederland, gastland van het Eurovisie Songfestival 2019. Onderaan op het strookje kun je een logo, een naam, een tekst en natuurlijk de datum zetten. Zo maak je reclame voor jouw feestje of locatie die nog jarenlang te zien blijft. Want geloof ons, die foto's blijven heel lang hangen!

We hebben gewonnen!

Wat was het heerlijk om het songfestival te winnen! Duncan Laurence was bij de bookmakers al een tijd lang de torenhoge favoriet. Hij kreeg in de finale maar liefst 492 punten.En nu gaan wij dit geweldige spektakel in Nederland organiseren. En dat levert heel wat blije, feestende mensen op.

Waar is dat feestje?

Bij het songfestival horen bijzonder uitgedoste mensen die zichzelf graag laten zien. Perfect voor een photobooth dus. En jouw feestje wordt pas echt gedenkwaardig als iedereen er een foto van heeft. Kies voor de photobox met greenscreen, zodat jij tussen oude winnaars kunt staan. Of stap in de bus vol glitters en zet de kapiteinspet op. Om de foto heen zie je duidelijk de afzender, dus je weet precies wie dit feestje heeft gegeven!

Fotobox of fotobus

Je kunt kiezen uit een box of een bus. De box kan overal binnen staan, is compact, handzaam en je kunt kiezen uit verschillende achterwanden. De bus staat mooi buiten, lokt mensen naar binnen en valt al van verre op. Allebei komen ze met grappige en opvallende hoedjes, brillen, snorren en andere accesoires. Natuurlijk kun je onbeperkt foto's maken en krijg je per sessie altijd twee printjes mee naar huis. Wij hebben er nu al zin in!

Songfestival photobooth

Een fotobooth vindt iedereen leuk, zeker als je er ook nog een mooi printje aan over houdt. Zorg dus dat jouw feestje legendarisch wordt en haal de fotobooth erbij! De grappige ABBA brillen, gouden petjes, cowboyhoeden en vlaggetjes geven elke foto nog meer songfestival-power. Rotterdam zal nooit meer hetzelfde zijn!

Let the party begin

Het huren van een fotobooth hoeft echt niet zoveel te kosten. Neem gewoon even contact op om de mogelijkheden te bespreken
 
Wij denken graag met je mee!

Boeken?

De bus is te boeken vanaf € 649,- de box vanaf €449,-
Wil je nog meer informatie of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl