Bouw je perfecte feestje met deze PartyBricks

Jij gaat een feestje organiseren, maar waar moet je beginnen? Er moet een drankje zijn natuurlijk, of wordt het misschien een cocktailbar? Of maakt een photobooth de borrel extra leuk? En wat dacht je van een DJ? Geen paniek, wij hebben alle bouwstenen voor een topfeest in huis.

Photobooth en meer

Say Cheese on Wheels is begonnen met een te gekke retro photobooth verstopt in een VW bus. Maar daar is het niet bij gebleven. Ondertussen hebben wij nog veel meer toffe bouwstenen om een feestje mee te maken. Aan jou de keus!

Pop-up feestje in een handomdraai

Alle bouwstenen van Say Cheese on Wheels zijn mobiel en kunnen dus overal worden neergezet. De DJ rijdt zo van buiten naar binnen. De cocktailbar kan overal worden opgebouwd. De photobooth komt met een te gekke achterwand. En met een wijnproeverij ben je je gasten op een leuke manier aan het entertainen. 

Kies dus zelf de leukste onderdelen en maak jouw feest er een om nooit te vergeten. Wij helpen je graag!

Muziek!

Een feestje begint natuurlijk met een lekkere tune. Onze mobiele DJ on Wheels kan met zijn compacte en wendbare DJ-booth in elke ruimte staan. Hij is helemaal draadloos en heeft genoeg volume om zo'n 100 man uit hun dak te laten gaan. Begint de borrel met een zonnetje, maar wordt het daarna wat frisser? DJ on Wheels rolt gewoon naar binnen en draait daar lekker verder.

Let the party be-GIN

Ook zo'n zin in een lekkere cocktail? Met Cocktails on Wheels verras je jouw gasten met een hippe cocktailbar waar de lekkerste cocktails vandaan komen. Samen met de professionele cocktail-shaker kies je de cocktails die geserveerd gaan worden, Mojito's, Margarita's of virgin Bloody Mary's, you choose, we shake!

It's wine 0'clock

Met een wijnproeverij geef je jouw gasten echt iets bijzonders. De wijnen worden uitgestald op een lange tafel en iedereen krijgt verschillende proefglaasjes. Onze vinoloog vertelt bij elk glas wat er aan deze wijn te ontdekken is. Het is aan de gasten om op het smaakformulier in te vullen wat hij ervan vindt. Uiteindelijk proosten we met een glas van je favoriete wijn!

Smile! You are at a party!

Maak je feestje echt legendarisch met een fotobooth. En het geeft een toffe herinnering, want iedereen heeft na afloop een leuk printje. De grappige brillen, hoedjes, snorren en diadeems maken elke foto nog gekker. Met de fotobooth haal je zeker heel veel lol in huis!

Het is jouw feestje!

Met onze partybricks stel jij je eigen feestje samen, er is heel veel mogelijk! Wij denken graag met je mee en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Vragen? Mail of bel, we helpen je graag!

Boeken?

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels, Cocktails on Wheels of het trouwvervoer ontvang je de prijs op aanvraag.
Voor €25 kun je 30 minuten live online muziek/pubkwissen  (€50 voor bedrijven), langer kan natuurlijk ook. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl