4 tips voor jouw 1,5 meter bruiloft

Zo'n 1,5 meter bruiloft klinkt misschien niet ideaal, maar we hebben er wel mee te maken! Per 1 juni mag je weer met 30 mensen bij elkaar zijn, per 1 juli zelfs met 100. Maar wel altijd met gepaste afstand. Wij geven je wat leuke tips om jouw
1,5 meter bruiloft toch onvergetelijk te maken.

Intiem trouwen

Een 1,5 meter bruiloft kan ook extra bijzonder zijn. Omdat er maar een select groepje genodigden zijn en de sfeer klein en intiem is. 

Borrel of klein feestje

De regels voor de huwelijksvoltrekking varieren per gemeente. Hoeveel mensen bij jouw wettelijke ja-woord mogen zijn, kun je bij jouw gemeente navragen. Misschien is een huwelijk op locatie ook mogelijk, ook dat verschilt. 

Na het officiele ja-woord is het tijd voor een receptie, een borrel of zelfs een feestje. Met minder mensen in een ruimte wordt zo'n feestje natuurlijk wat kleiner. Toch hoeft jouw bruiloft niet minder impactvol te zijn. Met deze handige tips kan er naar hartelust gedanst en gelachen worden. Zo vier jij een bruiloft om nooit te vergeten!

1. Mobiele DJ

Een fijne receptie, borrel of feestje begint met een lekker muziekje. Maar dan niet zo'n grote logge DJ booth, maar een kleine, verrijdbare booth die zowel binnen als buiten kan staan. 

De mobiele DJ is flexibel, wendbaar en heel compact. Zo weet je zeker dat er op jouw dansvloer genoeg ruimte overblijft voor de gasten. En wordt het ergens te druk? Dan gaat de DJ gewoon met booth en al ergens anders staan.

2. De compacte fotobox

Een photobooth geeft extra sfeer en zorgt voor een onvergetelijke herinnering. Maar ja, snorren en brillen gaan we nu even niet gebruiken. Say Cheese on Wheels heeft gelukkig ook weggooi-props voor eenmalig gebruik. Ieder gezin krijgt er een aantal om mee op de foto te gaan en na gebruik worden ze weggegooid. Het speciaal ontworpen fotokader maakt de foto's helemaal af!

3: Mondkapjes op maat

Wil je zorgen dat iedereen goed beschermd is, deel dan mondkapjes uit. Je kunt kiezen uit een kleur die bij jouw bruiloft past, of gaan voor wedding-white. Er zijn zelfs mondkapjes waar je een logo op kunt laten drukken! Het is een heel ander soort accessoire, maar wel iets waar we momenteel gewoon veel mee te maken hebben.

4: Sticker de dansvloer

Om genoeg ruimte te kunnen blijven garanderen is het handig om de dansvloer in vakken te verdelen. De DJ kan aangeven wanneer de volgende groep gasten hun moves kunnen komen laten zien. Die vakken maak je met tape die vaak in leuke kleuren te vinden zijn. Ziet er nog goed uit ook!

5: online weddingkwis

Is je bruiloft voltrokken en wil je toch nog even nagenieten met al je gasten? Kies dan voor een online weddingkwis. Tijdens deze ZOOM sessie kunnen alle gasten inloggen en meespelen. Ze beantwoorden vragen over het bruidspaar, dansen op muziekjes die bij hen passen en raden de titel en de artiest of beantwoorden standaard bruiloftsvragen. 

Say Yes!

Wordt jouw bruiloft een 1,5 meter bruiloft dan kan het dus nog steeds een superfeest worden! Wij denken in ieder geval graag met je mee over slimme, handige en vooral vrolijke oplossingen. 

Boeken?

Je boekt de online muziekkwis vanaf €25 voor 30 minuten (€50 voor bedrijven) live kwissen. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels of Cocktails on Wheels ontvang je de prijs op aanvraag.
Wil je meer informatie of alvast een
vrijblijvende offerte aanvragen?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl