christmas on wheels

Kerstpakketten met bijzondere producten tijdens jouw coronaproof mini kerstevent

Een kerstpakket en een ervaring

Kerstpakketten zijn leuk, maar een ervaring is leuker! Wat als we die twee zaken nu eens met elkaar combineren? We stellen een kerstpakket samen met producten van Rotterdamse (of Nederlandse) ondernemers (#supportyourlocal) en we komen het op een vrolijke en opvallende manier brengen!

kerstpakket

Kerstpakketten

Van de leukste, beste en bijzonderste leveranciers

kerstcadeau

Echte kerstbeleving

Helemaal Corona-proof

fireplace

Smile!

Een warme afsluiting van het jaar

warmechocolademelk

Enjoy

Heerlijke warme chocolademelk of glühwein

kerstboom

Hoe werkt het?

Ons prachtige VW busje uit 1972 parkeert voor de deur van het bedrijf. De kerstverlichting gaat aan, op het dak ligt een kerstboom. Vanuit de bus klinken vrolijke kerstliedjes. Als de schuifdeuren van de bus opengaan, zien we een stapel met kerstpakketten liggen. Die kunnen alle werknemers een voor een op komen halen bij de bus.

De inloop naar de bus is afgezet met paaltjes en lint. Mensen staan dus niet te dicht op elkaar, maar er hangt wel een gezellige kerstsfeer. Voor de bus staan een drietal statafels. Per tafel kunnen twee mensen staan, in totaal een groepje van 6. Zo houden we het helemaal veilig. Bovendien kan dit mini-event nog uitgebreid worden; we kunnen een leuk houten barretje meenemen van waaruit we warme chocolademelk of glühwein schenken, lekker met een marshmallow erbij!

Weinig plek?

Huur onze fotobox: past altijd!

Ga je binnenkort trouwen, geef je een feest of organiseer je de kerstborrel voor jouw bedrijf? Dan is een photobooth precies wat je nodig hebt! Maar misschien heb je een winterbruiloft. Of vindt de kerstborrel in een sfeervolle wijnkelder plaats. Of geef je jouw feest op de vierde verdieping van een monumentaal pand. Dan heb je geen bus nodig, maar een retro fotobox!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl