Opgehaald worden in een klassiek roomwit Volkswagen busje uit de jaren 70. Dat wil je toch! Onze trouwbus heeft twee banken die plek bieden aan maximaal 5/6 personen. De fotograaf kan eventueel voorin zitten.

Onze goed geklede chauffeur brengt het bruidspaar samen met de bruidskinderen, de familie of de getuigen naar de locatie, waar jullie een geweldige entree maken!

Hoe werkt het?

Het avontuur begint zodra je in ons mooie roomwitte busje stapt. Op de twee witte banken met heerlijk retro-vering kunnen 5 a 6 mensen zitten. Aan alles is gedacht, een fris flesje water, hartvormige snoepjes en zelfs een pakje zakdoekjes voor de happy tears. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

foto's maken

Het busje is ook een fantastisch model voor al jouw trouwfoto's. We stoppen met alle liefde bij een prachtige locatie om daar te poseren. Nou ja, wij natuurlijk niet, maar het busje! Gelukkig hebben we veel ervaring en kunnen we de fotograaf heel goed helpen. De extra tijd bepaalt de prijs. We maken graag een offerte voor je.

Ja, ik wil!

- je eigen prive-chauffeur
- max 7 personen (incl. chauffeur)
- prijzen trouwvervoer vanaf €295,- excl. btw. (prijs afhankelijk van datum & tijdsduur)
- ook om te bouwen tot photobooth 

Boeken?

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels, Cocktails on Wheels of het trouwvervoer ontvang je de prijs op aanvraag.
Voor €25 kun je 30 minuten live online muziek/pubkwissen  (€50 voor bedrijven), langer kan natuurlijk ook. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Weinig plek?

Huur onze fotobox: past altijd!

Ga je binnenkort trouwen, geef je een feest of organiseer je de kerstborrel voor jouw bedrijf? Dan is een photobooth precies wat je nodig hebt! Maar misschien heb je een winterbruiloft. Of vindt de kerstborrel in een sfeervolle wijnkelder plaats. Of geef je jouw feest op de vierde verdieping van een monumentaal pand. Dan heb je geen bus nodig, maar een retro fotobox!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl