Geef jij binnenkort een feestje? Say Cheese on Wheels helpt je graag met onze PartyBricks! We hebben een DJ on Wheels, een cocktailbar on Wheels, een pop-up wine tasting en natuurlijk een Photobooth. Alles wat jij nodig hebt voor een te gekke party!

Zo werkt het

Natuurlijk heb je geen zin om het hele internet af te struinen op zoek naar die leuke DJ of die toffe cocktailbar.

Daarom hebben wij verschillende PartyBricks waar jij uit kunt kiezen. Zo stel je in een handomdraai jouw feestje samen en je hebt geen omkijken naar de op- en afbouw. Al onze bricks zijn uniek en origineel en ze passen op elke locatie en bij elke gelegenheid. Of je de vrijmibo nou een extra boost wil geven, je verjaardag gaat vieren of een cocktailbar zoekt voor je huwelijk. Wij rollen zo naar je toe!

DJ on Wheels

Deze mobiele DJ booth staat goed op elk feestje. Met de booth tussen de mensen is er close contact en dat zorgt voor een bijzondere ervaring. Staat de DJ buiten en wordt het een beetje koud? Dan rolt hij de booth zo naar binnen en draait lekker verder. De booth is super compact en helemaal draadloos. En het volume kan zo'n 100 mensen uit hun dak laten gaan.

Van hits tot rock and roll en van disco tot soul, onze DJ draait alles. Perfect voor een huisfeestje, een receptie, maar ook voor een bedrijfsfeest of een festival.

Lees er meer over in ons blog 

fotobox 

Met de fotobox maak je jouw feest onvergetelijk. We nemen allerlei toffe accessoires mee, zoals snorren, brillen, hoeden en diadeems. Iedereen zet iets geks op en smile! Uit de printer rollen twee strookjes met elke drie foto's, leuk om mee naar huis te nemen of in een boek te plakken. Natuurlijk komen alle foto's ook digitaal jouw kant op. 

Je kunt ook kiezen voor social sharing. Dan kunnen de gasten de foto's naar hun eigen emailadres sturen en vervolgens delen. Of je plaatst de foto's direct op een facebookpagina!

Hier lees je er meer over!

wine-tasting

Wil je jouw feest beginnen met een belevenis, kies dan voor de pop-up wine tasting! Onze vinoloog plaatst een tafel in de ruimte en tovert daar de lekkerste flessen wijn op. Iedereen krijgt een glas en proeven maar! Er worden meerdere wijnen geprobeerd en de vinoloog vertelt er vanalles over. Jij hoeft nu alleen het smaakformulier nog in te vullen. Na afloop proosten we met een glas van jouw favoriete wijn.

Zo'n wijnproeverij is echt een goed begin van een bedrijfsborrel, een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Proost!

Cocktails on wheels

Maak je feest helemaal compleet met onze mobiele cocktailbar! Onze ervaren cocktailshakers spreken van tevoren met je af hoeveel en welke cocktails jij wilt schenken. Van virgin Margarita's tot Mojito's, kies maar wat je lekker vindt. We kopen alles in, bouwen de bar op waar je maar wilt en let the party beGIN!

Boeken?

De bus is te boeken vanaf € 649,- de box vanaf €449,-
voor de PartyBricks (DJ on Wheels, Cocktails on Wheels, pop-up wine tasting) ontvang je de prijs op aanvraag.
Wil je meer informatie of alvast een vrijblijvende offerte aanvragen?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl