Bruiloftsdecoratie voor een klein budget

Wil jij geld overhouden voor de leuke extra's op jouw bruiloft? Zoals een toffe DJ of een photobooth? Dan is het misschien een idee om te bezuinigen op decoratie. Want met een beetje creativiteit maak je heel veel zelf. Lees hier onze tips!

Voorbereidingstijd

Als je straks terugkijkt op jouw bruiloft heb je natuurlijk de dag zelf, maar ook die heerlijke maanden ervoor. De aankledingen decoratie maakt jouw dag heel bijzonder en kan je, als je het een beetje slim aanpakt, heel veel geld besparen. Wij geven je wat slimme tips.

Tip 1: Een sfeervolle locatie

Een bijzondere trouwlocatie is er een die bij je past. Zo'n locatie heeft van zichzelf al zoveel sfeer, dat je niet veel meer hoeft te doen. Denk bijvoorbeeld aan buitenlocaties als het strand, een tuin, een bos of zelfs een weiland: allemaal op zichzelf al supermooi. 
Met een mooi doek tussen twee bomen maak je bijvoorbeeld al een prachtige plek voor het ja-woord. Ben je zelf niet zo handig? Kijk maar eens op klussen.nl voor een slimme klusjesman.

Tip 2: vintage retro kringloop

Bij de kringloopwinkel vind je superveel leuke spulletjes die je kunt gebruiken. Van kaarsenstandaards tot lampenkappen, ga er gewoon eens kijken!

Tip 3: Hou het simpel

Soms is er juist niet zoveel nodig om de locatie stijlvol aan te kleden. Met wat simpele vazen, handenvol confetti over de tafels en een paar zelfgeplukte bloemen in een kleine vaasjes kom je al een heel eind. Combineer het met houten leitjes waar je een mooie spreuk in schrijft met krijt. Of je gebruikt geblokte theedoeken als kleine tafelkleedjes. Bij Dille & Kamille vind je veel handige spulletjes die je als decoratie kunt gebruiken.

Tip 4: pluk boeket

Bloemen en boeketten vallen vaak duurder uit dan je denkt. Als je een kleiner budget hebt, kun je daarom ook voor een kleiner boeket kiezen. Laat bijvoorbeeld drie mooie grote bloemen inbinden door de bloemist en je hebt een prachtig bruidsboeket. Laat ook je bruidsmeisjes niet een heel boeket dragen, maar ga voor één mooie bloem die ingebonden is. 

Tip 5: Koop op tijd in

Koop je decoratie op de juiste tijd in. Na de feestdagen is versiering vaak een stuk goedkoper. Of zorg dat je spullen koopt als je een aanbieding ziet. Begin dus al ruim van tevoren en maak een moodboard. Zo weet je precies in welke kleur en stijl je moet zoeken. Hou de websites van de grote webwinkels in de gaten en let op de sale. Dat is het moment om in te slaan. Kijk maar eens bij Bol.com

Boeken?

Je boekt de online muziekkwis vanaf €25 voor 30 minuten (€50 voor bedrijven) live kwissen. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels of Cocktails on Wheels ontvang je de prijs op aanvraag.
Wil je meer informatie of alvast een
vrijblijvende offerte aanvragen?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl