Wat is een feestje zonder DJ? Maar dan wel een DJ die multi inzetbaar is. Die goed tot zijn recht komt op een receptie, in een tuin, op een terras of in een zaaltje. En die precies weet hoe hij de gasten moet laten dansen. 

Een DJ zonder draden

DJ on Wheels gebruikt een handgemaakte, unieke DJ booth op wielen. Zo rolt hij altijd overal naar toe en is in een handomdraai klaar om te gaan draaien.

DJ on Wheels is de perfecte DJ voor al je feestjes, of het nu een bruiloft, een verjaardag of een bedrijfsborrel is. De DJ booth ziet er prachtig uit en is lekker compact, een echte eyecatcher op elk feest. Deze booth neemt minder dan een vierkante meter in beslag en de ingebouwde box op batterijen heeft genoeg power om zo'n 100 mensen op de dansvloer te krijgen. Wil je meer geluid? Dan kun je de booth altijd draadloos verbinden aan twee grotere boxen die we ook mee kunnen nemen. 

Disco of rock, alles kan

DJ on Wheels is echt van alle markten thuis. Sowieso is hij strak in pak en perfect op tijd. Daarnaast heeft hij al heel wat jaren ervaring. Je kunt er dus zeker van zijn dat hij precies datgene draait waar jouw gasten zin in hebben. Heb jij een duidelijke voorkeur voor een genre of een paar dringende verzoekjes? Geef ze door aan de DJ en hij (of zij) stelt een setlist samen die past bij jouw smaak. 

Wat een mooie booth

Als je een stijlvol feestje geeft heb je vaak geen zin in een logge, grote DJ booth vol draden. DJ on Wheels is handgemaakt en staat prachtig op elk feestje. Hij neemt niet veel plek in is makkelijk te verplaatsen. De flashy lampjes aan de voorkant geven de booth een perfect finish. Alles wat je nu nog moet hebben is dancing shoes!

Boeken?

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels, Cocktails on Wheels of het trouwvervoer ontvang je de prijs op aanvraag.
Voor €25 kun je 30 minuten live online muziek/pubkwissen  (€50 voor bedrijven), langer kan natuurlijk ook. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl