Promotie, merkactivatie en profielfoto's

Consumenten willen zich graag binden aan krachtige merken. Aan merken die iets voor ze betekenen, die ze iets geven waar zij op zitten te wachten. Een beleving, een herinnering, een ervaring. Een photobooth doet dat voor je merk. Zo spring je eruit bij een beurs of een event en blijft je merknaam op een positieve manier extra lang hangen.

Wat gebeurt daar?

Een photobooth zorgt altijd voor actie. Consumenten hebben lol, met elkaar en met het merk. Daarnaast kleedt het jouw event of stand prachtig aan. Door onze ervaring in de reclamebranche weet Say Cheese on Wheels precies wat de mogelijkheden zijn. En kan daarom naadloos aansluiten bij de vraag van het merk en de behoefte van de consument.

Foto om te bewaren

Zo’n foto blijft lang bewaard. Logisch, je staat er hilarisch op en de kwaliteit is fantastisch. Iedereen herinnert zich meteen de superleuke dag en de lol die ze samen hebben gehad. Onderop de foto staat duidelijk het logo van het merk. Een een boodschap, passend bij de lopende campagne.

Go social

De foto’s worden niet alleen afgedrukt, ze worden ook digitaal bewaard. Bezoekers kunnen de foto’s naar zichzelf emailen, of wij zetten ze direct op een facebook pagina. Daar kan dan ook een wedstrijdelement aan worden toegevoegd, zodat de pagina meer geliked wordt of de foto (met merknaam) zoveel mogelijk wordt gedeeld

Profielfoto's

Een absolute hit is het maken van profielfoto’s met de fotobus van Say Cheese on Wheels. Zijn er veel medewerkers op verschillende locaties? Of is het lastig alle medewerkers tegelijk bij elkaar te krijgen of te zorgen dat zij een goed lijkende profielfoto meenemen die past bij de uitstraling van het intranet? Met de bus lukt dit zeker. De bus ziet er fantastisch uit en dat straalt af op de organisatie. Bovendien zijn we mobiel en kunnen we elke dag weer op een andere plek staan. Mensen kunnen de hele dag terecht voor een foto, zonder dat ze daar veel moeite voor hoeven doen. De foto’s zijn mooi en heel goed van kwaliteit.

Boeken?

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels, Cocktails on Wheels of het trouwvervoer ontvang je de prijs op aanvraag.
Voor €25 kun je 30 minuten live online muziek/pubkwissen  (€50 voor bedrijven), langer kan natuurlijk ook. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Weinig plek?

Huur onze fotobox: past altijd!

Ga je binnenkort trouwen, geef je een feest of organiseer je de kerstborrel voor jouw bedrijf? Dan is een photobooth precies wat je nodig hebt! Maar misschien heb je een winterbruiloft. Of vindt de kerstborrel in een sfeervolle wijnkelder plaats. Of geef je jouw feest op de vierde verdieping van een monumentaal pand. Dan heb je geen bus nodig, maar een retro fotobox!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl