Wij vinden het heerlijk om deel uit te maken van al die bijzondere, hippe, leuke en liefdevolle bruiloften. Niet alleen de bus zelf staat prachtig tijdens jouw mooiste dag, al je gasten gaan ook nog eens naar huis met een hilarische fotostrip. Zo wordt jouw huwelijksdag er een om nooit, maar dan ook nooit meer te vergeten!

Hoe werkt het?

Tijdens jouw trouwdag heb je geen zin om je nog ergens druk over te maken. Maar je wilt wel dat al je gasten een heerlijke tijd hebben en nog lang kunnen nagenieten van jouw feest. Dan is een photobooth de oplossing.

Ons Volkswagenbusje ziet er van buiten al fantastisch uit. Maar binnenin bevindt zich een echte fotobooth! De beste fotoapparatuur en het fantastische licht zorgen ervoor dat iedereen prachtig op de foto staat. De leuke props maken elke foto extra grappig.  En de enthousiaste begeleiding maakt er een echt feestje van! Na afloop komen de foto’s direct uit de printer gerold en kunnen bijvoorbeeld in een gastenboek worden geplakt. Zo heb je een fantastisch aandenken. 

Gastenboek

Een mooi gastenboek is natuurlijk superleuk om te hebben. Say Cheese on Wheels zorgt ervoor dat jouw gastenboek helemaal gevuld is met leuke foto’s en lieve berichtjes. Op ons speciale gastenboek tafeltje ligt een kleedje en staat een gezellig lampje. We spreken iedereen aan, vragen ze wat bij de foto te schrijven en plakken grappige stickertjes bij de pagina. Zo heb je een boek waar je nog vaak in terug kijkt. We hebben meerdere boeken op voorraad, of we zorgen dat we het boek krijgen dat jij wilt!

Social of gifjes

Met onze social opties kun je iedereen ook de mogelijkheid geven de foto’s naar hun eigen emailadres te sturen. Of wij plaatsen ze direct op jullie facebook pagina. Let's go social!

De foto’s die je maakt in de bus of met de box zijn al superleuk, maar als je ze achter elkaar zet heb je een grappig GIFje. Ook voor die optie kun je kiezen. De foto’s worden dan achter elkaar geplakt en, als het mailadres wordt ingevuld, als MP4  aan de gasten verstuurd. Zo’n GIFje zet iedereen graag op Instagram of Facebook.

bovenste-rij-site-4.960x0.jpg

Fotokader

Het fotostrookje wat uit de printer komt wordt helemaal voor jou op maat gemaakt.  Zo krijgen alle gasten een aandenken mee naar huis wat perfect past bij jullie uitnodiging, dag en aankleding. Bij jullie dus! Het opmaken en passend maken van het fotokader zit bij de prijs inbegrepen, wij maken er echt iets moois van. Standaard komen er 2 dezelfde strookjes uit de printer. Je kunt er ook voor kiezen beide strookjes anders op te maken. De fotootjes zijn wel hetzelfde, maar de boodschap verschilt. Handig als bedankje!

Jouw bruiloft saai?

Welnee!

Natuurlijk besteed je superveel tijd aan alle voorbereidingen voor jouw bruiloft. De mooiste jurk, de leukste muziek en een prachtig versierde locatie. Dan is het niet fijn als er gasten zijn die al snel vertrekken. Een photobooth op je bruiloft zorgt ervoor dat je gasten zich zeker niet vervelen!

Wauw, wat een feest!

Say Cheese on Wheels maakt van de photobooth echt een feestje. De bus is al een eyecatcher, de props maken het helemaal af. Iedereen kan zo vaak op de foto als ze willen! Na de sessie krijgt iedereen direct een foto mee en kunnen ze ook nog een foto in het gastenboek plakken. De gasten zullen nog lang over jullie bruiloft en die fantastische photobooth napraten. En de fotoprintjes vind je terug op vele koelkasten, prikborden en socialposts.

Festival bruiloft

Vier jij je trouwfeest in de buitenlucht of organiseer je een festivalwedding? Dan past zo’n fotobusje natuurlijk perfect! Het busje zelf is al supermooi en de roomwitte kleur maakt je bruiloft helemaal af.

Vier je het feest binnen of wil je iedereen laten meegenieten van het fotoplezier, dan kies je voor de fotobox. Deze handzame box kan overal staan, je kunt kiezen uit verschillende achtergronden en je kunt met zoveel mensen op de foto als je wilt.

Enthousiaste begeleiding

Een photobooth zonder begeleiding, dat kan...

Maar wij weten dat begeleiding de photobooth echt iets extra’s geeft. We houden alles in de gaten en zorgen ervoor dat de techniek 100% werkt. En bij het maken van de foto’s geven wij de props aan als dat nodig is. Zo krijg je nog leukere, gekkere, maffere foto’s.

Digitaal album

Iedereen heeft een printje, het gastenboek zit vol, en dan heb je ook nog de digitale foto’s! Je krijgt ze allemaal toegestuurd, zodat je na afloop nog volop kunt nagenieten, de foto’s kunt doorsturen of kunt uitprinten.

Boeken?

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels, Cocktails on Wheels of het trouwvervoer ontvang je de prijs op aanvraag.
Voor €25 kun je 30 minuten live online muziek/pubkwissen  (€50 voor bedrijven), langer kan natuurlijk ook. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Weinig plek?

Huur onze fotobox: past altijd!

Ga je binnenkort trouwen, geef je een feest of organiseer je de kerstborrel voor jouw bedrijf? Dan is een photobooth precies wat je nodig hebt! Maar misschien heb je een winterbruiloft. Of vindt de kerstborrel in een sfeervolle wijnkelder plaats. Of geef je jouw feest op de vierde verdieping van een monumentaal pand. Dan heb je geen bus nodig, maar een retro fotobox!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl