Wat voor feest het ook is, een verjaardag, een diploma-uitreiking, een familiereünie, een jubileum – waar de bus is, is het feestje. Volkswagenbusjes vallen op en brengen altijd een glimlach en goede herinneringen. Zo’n positieve vibe straalt natuurlijk door naar het hele event. Wij hebben er zin in!

Topfeestje!

Een feestje organiseren is niet niks. Je moet overal aandenken; hapjes, drankjes, aankleding en natuurlijk entertainment. Want je wilt niet dat de gasten zich na een uurtje gaan vervelen. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jong en oud zich vermaakt en dat er bijzondere herinneringen worden gemaakt? Een photobooth! En dan niet zomaar een, maar een prachtige, bijzondere photobooth met leuke props.

Busje of box

Wordt het een buitenfeestje, met lange tafels, misschien een BBQ en een gezellige partytent? Kies dan voor de fotobus. Heb je een zaaltje afgehuurd waar lekker gedanst kan worden? Dan kies je voor de fotobox. Of je nu buiten of binnen feestviert, say cheese on wheels heeft een photobooth die daarbij past. En je feestje wordt er alleen maar leuker van.

Elk feestje is leuk

Say Cheese on Wheels is graag te gast op een feestje. Zo zijn we al op verschillende events geweest:

Verjaardag

Op de foto met familie, vrienden en buren.

Trouwfeest/jubileum

Met iedereen op de foto. Om nooit te vergeten.

Groep 8 eindfeest

alle klasgenoten nog een keer een keer bij elkaar.

Verhuisfeest 

Nog even afscheid nemen van het oude huis en van je oude buren.

Reünie

De hele familie op de foto, ook met de nieuwelingen erbij.

Natuurlijk worden we ook vaak ingehuurd voor bruiloften, bedrijfsborrels en merkactivaties.

Say Cheese on Wheels denkt graag met je mee, zo wordt jouw feest onvergetelijk!

Onbeperkt

In onze photobooth kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken. De foto’s worden meteen afgedrukt en kunnen mee naar huis worden genomen of in een gastenboek worden geplakt. Zo heb je ook een bijzonder aandenken aan jouw feest.

Hoe werkt het?

Ga lekker zitten in de bus en pak de props waar jij zin in hebt. Een snor? Een gekke hoed? Of een grappige diadeem? Alles mag! Nu druk je op de knop en het aftellen begint. De foto is gemaakt, maar let op, er komen er nog twee. Snel pak je weer een andere prop, het kan altijd gekker. Na drie foto’s worden de strookjes afgedrukt door de printer, klaar om mee te nemen of in het gastenboek te plakken. Om zeker te weten dat de apparatuur het blijft doen en dat iedereen de leukste props kan vinden staat er altijd een enthousiaste medewerker in de buurt. Zo worden de foto’s nog leuker.

Social sharing

Buiten de bus kun je na het foto’s maken op de iPad je emailadres invullen. Je krijgt de foto nu ook thuisgestuurd, handig als je hem wilt posten of wil doorsturen. Bij de box kan dit gewoon op het scherm. Wil je hem nog een paar keer afdrukken? Ook dat kan!

Boeken?

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels, Cocktails on Wheels of het trouwvervoer ontvang je de prijs op aanvraag.
Voor €25 kun je 30 minuten live online muziek/pubkwissen  (€50 voor bedrijven), langer kan natuurlijk ook. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Weinig plek?

Huur onze fotobox: past altijd!

Ga je binnenkort trouwen, geef je een feest of organiseer je de kerstborrel voor jouw bedrijf? Dan is een photobooth precies wat je nodig hebt! Maar misschien heb je een winterbruiloft. Of vindt de kerstborrel in een sfeervolle wijnkelder plaats. Of geef je jouw feest op de vierde verdieping van een monumentaal pand. Dan heb je geen bus nodig, maar een retro fotobox!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl