Ga je binnenkort trouwen, geef je een feest of organiseer je de kerstborrel voor jouw bedrijf? Dan is een photobooth precies wat je nodig hebt! Maar misschien heb je een winterbruiloft. Of vindt de kerstborrel in een sfeervolle wijnkelder plaats. Of geef je jouw feest op de vierde verdieping van een monumentaal pand. Dan heb je geen bus nodig, maar een retro fotobox!

Zo werkt het

De fotobox is door ons zelf ontworpen en helemaal met de hand gemaakt.

Een uniek design dus. In de box zit een krachtige flitser die zorgt voor voldoende licht, zodat iedereen er altijd goed op staat, ook als de ruimte donker is. Op het ingebouwde scherm met touchscreen kun je de fotosessie starten. De props haal je uit de bijpassende bak en maken alle foto’s nog leuker. Op de bak staat in prachtige lichtletters het woord ‘PHOTO’ zodat de gasten ons snel kunnen vinden. Ook voor de achterwand is gezorgd; glitters, goud, roze, blauw of gestipt.

Persoonlijke fotostrip

Het fotostrookje wat uit de printer komt wordt helemaal op maat gemaakt.  Zo krijgen alle gasten een aandenken mee naar huis wat perfect past bij de uitstraling van jullie feest. Het opmaken en passend maken van het fotokader zit bij de prijs inbegrepen, Wij maken er echt iets moois van. Standaard komen er 2 dezelfde strookjes uit de printer. Je kunt er dus ook voor kiezen beide strookjes anders op te maken. Wil je een gastenboek? Wij zorgen dan dat iedereen een foto in het boek plakt en er iets leuks bijschrijft. We nemen leuke stickertjes mee om alles nog gezellige rte maken. Met onze social opties kun je iedereen ook de mogelijkheid geven de foto’s naar hun eigen emailadres te sturen. Of direct op een facebook pagina te plaatsen. Let’s go social!

Al je gasten zullen nog lang over dit feestje en die fantastische photobooth napraten. En de fotoprintjes vind je terug op heel veel koelkasten, prikborden en in socialposts.

Enthousiaste begeleiding

De fotobox leveren wij altijd met begeleiding. Alles wordt dan netjes opgebouwd zonder dat jij je daar zorgen over moet maken. En tijdens het fotograferen zorgen we dat de techniek en het licht altijd 100% in orde zijn. Bij het maken van de foto’s geven wij de props aan als dat nodig is. Zo krijg je nog leukere, gekkere, maffere foto’s. Begeleiding geeft de fotobox echt iets extra’s, we maken er een feestje van!

Gastenboek

Een mooi gastenboek is natuurlijk superleuk om te hebben. Say Cheese on Wheels zorgt ervoor dat dat gastenboek helemaal gevuld is met leuke foto’s en lieve berichtjes. Op ons speciale gastenboek tafeltje ligt een kleedje en staat een gezellig lampje. We spreken iedereen aan, vragen ze wat bij de foto te schrijven en plakken grappige stickertjes bij de pagina. Zo heb je een boek waar je nog vaak in terug kijkt. We hebben meerdere boeken op voorraad, of we zorgen dat we het boek hebben dat jij wilt!

Social of gifjes

De foto’s die je maakt met de box zijn al superleuk, maar als je ze achter elkaar zet heb je een grappig GIFje. Ook voor die optie kun je kiezen. De foto’s worden dan achter elkaar geplakt en, als het mailadres wordt ingevuld, als MP4  aan de gasten verstuurd. Zo’n GIFje zet iedereen graag op Instagram of Facebook.

Grappige props

Ook bij de box vind je hilarische props. Diadeems, hoedjes, brillen, snorren en zelfs een flamingo. Met zoveel aankleding kunnen de foto's alleen maar leuk worden! En je kunt alles uitproberen, want je mag zo vaak op de foto als je maar wilt.

Iedereen heeft een printje, het gastenboek zit vol, en dan heb je ook nog de digitale foto’s! Je krijgt ze allemaal toegestuurd, zodat je na afloop nog volop kunt nagenieten, de foto’s kunt doorsturen of kunt uitprinten.

Boeken?

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels, Cocktails on Wheels of het trouwvervoer ontvang je de prijs op aanvraag.
Voor €25 kun je 30 minuten live online muziek/pubkwissen  (€50 voor bedrijven), langer kan natuurlijk ook. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl