Een kerstborrel, een fusie, een jubileum of een verbouwing, een zakelijk feestje mag ook best een beetje bijzonder zijn. Say Cheese on Wheels is een stijlvolle toevoeging op de dag of avond. Perfect om de werknemers en hun familie en vrienden te vermaken en een prachtig visitekaartje voor het bedrijf.

Mooie herinnering

Als jij dit jaar de borrel of het kerstfeest voor jouw bedrijf moet organiseren heb je veel om aan te denken. Een leuke DJ, check, lekker eten, check, een bar, check. Maar hoe maak je het feest echt onvergetelijk? Met een photobooth!

Met een photobooth heb je altijd succes. De gasten kunnen keer op keer op de foto, met hun eigen team, met andere collega’s of met hun partner. Say Cheese on Wheels heeft een fotobus en een fotobox. De bus past perfect buiten in een festivalachtige sfeer, de box staat het best binnen en brengt daar gegarandeerd een hilarische sfeer.

Echt superleuk!

In onze photobooth, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken. De foto’s worden meteen afgedrukt en kunnen mee naar huis worden genomen. na afloop van het feest krijg je alle foto's ook digitaal. 

Het werkt simpel: Ga lekker zitten in de bus of sta klaar voor de box. Pak de props waar jij zin in hebt. Een snor? Een gekke hoed? Of een grappige diadeem? Alles mag! Nu druk je op de knop en het aftellen begint. Er worden drie verschillende foto's gemaakt. De strookjes worden meteen afgedrukt door de printer, klaar om mee te nemen. 

Persoonlijke fotostrip

Het fotostrookje wat uit de printer komt wordt helemaal voor jou op maat gemaakt.  Zo krijgen alle gasten een aandenken mee naar huis wat perfect past bij de uitstraling van het feest. Het opmaken en passend maken van het fotokader zit bij de prijs inbegrepen, Wij maken er echt iets moois van. Standaard komen er 2 dezelfde strookjes uit de printer. Je kunt er dus ook voor kiezen beide strookjes anders op te maken. Met onze social opties kun je iedereen ook de mogelijkheid geven de foto’s naar hun eigen emailadres te sturen. Of direct op een facebook pagina te plaatsen. Let’s go social!

Al je gasten zullen nog lang over dit feestje en die fantastische photobooth napraten. En de fotoprintjes vind je terug op heel veel koelkasten, prikborden en in socialposts.

Enthousiaste begeleiding

Een photobooth zonder begeleiding, dat kan...

Maar wij weten dat begeleiding de photobooth echt iets extra’s geeft. We houden alles in de gaten en zorgen ervoor dat de techniek 100% werkt. En bij het maken van de foto’s geven wij de props aan als dat nodig is. Zo krijg je nog leukere, gekkere, maffere foto’s.

Social sharing

Buiten de bus kun je na het foto’s maken op de iPad je emailadres invullen. Je krijgt de foto nu ook thuisgestuurd, handig als je hem wilt posten of wil doorsturen. Bij de box kan dit gewoon op het scherm. Wil je hem nog een paar keer afdrukken? Ook dat kan!

Boeken?

Je boekt de fotobox vanaf €449,- , de fotobus vanaf € 649,-
voor DJ on Wheels, Cocktails on Wheels of het trouwvervoer ontvang je de prijs op aanvraag.
Voor €25 kun je 30 minuten live online muziek/pubkwissen  (€50 voor bedrijven), langer kan natuurlijk ook. Wil je iets speciaals, laat het ons weten! 

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Weinig plek?

Huur onze fotobox: past altijd!

Ga je binnenkort trouwen, geef je een feest of organiseer je de kerstborrel voor jouw bedrijf? Dan is een photobooth precies wat je nodig hebt! Maar misschien heb je een winterbruiloft. Of vindt de kerstborrel in een sfeervolle wijnkelder plaats. Of geef je jouw feest op de vierde verdieping van een monumentaal pand. Dan heb je geen bus nodig, maar een retro fotobox!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl