Op zoek naar een compacte DJ-booth?
DJ on Wheels laat iedereen swingen!

Heb jij zin in een gezellig dansfeestje, maar wil je geen logge, grote DJ-tafel? Kies dan voor DJ on Wheels! Deze mobiele DJ staat achter een hippe, compacte DJ booth en draait zijn tunes helemaal draadloos vanaf een iPad. Hij kan dus echt overal staan, in de kamer, in de tuin, op een receptie of op een uit-je-dak feest. Gooi je heupen dus maar los!

Rollen maar!

DJ on Wheels gebruikt een handgemaakte, unieke DJ booth op wielen. Zo rolt hij altijd overal naar toe en is in een handomdraai klaar om te gaan draaien. Hij is helemaal draadloos, en heeft genoeg power om zo'n 100 mensen uit hun dak te laten gaan. Wil jij dus een hippe DJ booth die niet te veel plek inneemt, dan is DJ on Wheels wat voor jou!

Een DJ zonder draden

DJ on Wheels is de perfecte DJ voor al je feestjes, of het nu een kerstborrel op het bedrijf, een verjaardag thuis of een bruiloftsfeest is. De DJ booth ziet er prachtig uit en is lekker compact, een echte eyecatcher op elk feest. Deze booth neemt minder dan een vierkante meter in beslag en de ingebouwde box op batterijen heeft genoeg power om zo'n 100 mensen op de dansvloer te krijgen. Wil je meer geluid? Dan kun je de booth altijd draadloos verbinden aan twee grotere boxen die we ook mee kunnen nemen. 

Bovendien staat de DJ dichtbij de gasten wat zorgt voor een intieme, bijzondere sfeer. Het feest kan beginnen!

Disco of rock, alles kan!

De DJ achter de booth heeft al heel wat jaren ervaring. Je kunt er dus zeker van zijn dat hij precies datgene draait waar jouw gasten zin in hebben. Heb jij een duidelijke voorkeur voor een genre of een paar dringende verzoekjes? Geef ze door aan de DJ en hij (of zij) stelt een setlist samen die past bij jouw smaak. 

Een beauty van een booth

Als je een stijlvol feestje geeft heb je vaak geen zin in een logge, grote DJ booth vol draden. DJ on Wheels is handgemaakt en staat prachtig op elk feestje. Hij neemt niet veel plek in is makkelijk te verplaatsen. De flashy lampjes aan de voorkant geven de booth een perfect finish. Alles wat je nu nog moet hebben is dancing shoes!

DJ on Wheels is van alle markten thuis. Sowieso is hij strak in pak en perfect op tijd. Daarnaast weet hij hoe hij een crowd moet laten swingen. Van echte dansnummers tot lekker disco, van een hiphopbeat tot een swingdance, let's get moving!

Hard of zacht

Een DJ tijdens een receptie, een rustige borrel of zelfs tijdens het diner?! Ja, echt! Ook tijdens dit gedeelte van een feest of bruiloft kun je goede muziek gebruiken! DJ on Wheels ziet er niet alleen prachtig uit, hij kan precies op het juiste volume draaien. En daar staan waar jij hem hebben wil. Buiten tijdens de ceremonie, binnen bij de presentatie of op de dansvloer. Jij geeft aan wat je wilt en wij regelen de rest!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, mail of bel ons gerust. Wij denken graag met je mee!

Boeken?

De bus is te boeken vanaf € 649,- de box vanaf €449,-
voor de PartyBricks (DJ on Wheels, Cocktails on Wheels, pop-up wine tasting) ontvang je de prijs op aanvraag.
Wil je meer informatie of alvast een vrijblijvende offerte aanvragen?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl