Groep 8 eindfeest, zo maak je het onvergetelijk

Het eindfeest van groep 8, na kamp en de musical is dit toch wel het belangrijkste moment in de lagere schooltijd. Afscheid nemen van je vertrouwde school, de bekende juffen en meesters en je vrienden en vriendinnen! Gelukkig heb je een fotobooth voor een blijvende herinnering!

Dag basisschool!

Na 8 jaren op de basisschool is het tijd voor een feestje. De kids gaan naar de middelbare, waar ze volop spannende nieuwe avonturen gaan beleven. Maar die herinnering aan de veilige lagere schooltijd willen ze nog wel even vasthouden.

Een bijzonder afscheid

Aan het eindfeest van groep 8 heeft iedereen bijzondere herinneringen. De traantjes die je wegpinkt met je bff's. De laatste keer met je lievelingsjuf op de foto. Nog een keer gek doen met je vrienden,  terwijl je vertelt over je nieuwe fiets waarmee je voortaan elke dag naar school fietst. Die herinneringen wil je toch blijven beleven? Het kan met ene fotobooth. Hierbij 5 redenen waarom een fotobooth zo'n goed idee is. 

Lekker creatief

Een fotobooth maakt de feestlocatie net even leuker. De gezellige props geven gelijk een glimlach en iedereen voelt zich op zijn gemak. En zeg nou zelf: bij de fotobooth doe je sneller gek dan voor de camera van de meester.  tOf erger nog een vader! Bovendien kun je met gemak met je hele klas op de foto. En staat niet iedereen erop? dan ga je toch gewoon nog een keer! 

De telefoon? Die blijft lekker in de tas.

Kids zijn dol op een goede selfie.  Niet voor niets hebben ze hun smartphone altijd bij zich. Met een fotobooth op het feestje, is die telefoon helemaal niet nodig. De leukste fotos maak je namelijk in de booth. Dus, weg met die telefoon, een fotobooth zorgt voor de beste herinneringen.

Overal een printje van

Van elke foto in de booth (of dit nu een busje of een box is) krijgen de kinderen een printje. Die kunnen ze direct mee naar huis nemen en op het prikbord hangen. In het busje kunnen maximaal 6 kinderen tegelijk naar binnen, bij de box kan de hele klas op de foto. 

Uniek aandenken

Zo'n fotosessie in de fotobooth is natuurlijk superleuk om te bewaren. Gelukkig ontvangt degene die geboekt heeft alle foto's digitaal en kan ze dus heel makkelijk doorsturen naar de ouders en de leraren. Vervolgens kan er bijvoorbeeld een prachtig afscheidsboek van worden gemaakt. Laat iedereen er iets in schrijven en de kinderen hebben een prachtig aandenken. Zo'n boek kunnen wij natuurlijk ook voor je verzorgen! 

Groep 8 ga je nooit meer vergeten!

Het huren van een fotobooth hoeft echt niet zoveel te kosten. Neem gewoon even contact op om de mogelijkheden te bespreken!
 
Wij denken graag met je mee!

Boeken?

De bus is te boeken vanaf € 649,- de box vanaf €449,-
Wil je nog meer informatie of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl