Op het strand of middenin het bos; zo leuk is buiten trouwen

Romantisch genieten van de ondergaande zon, je voeten in het zand of het frisse gras en de zon op je gezicht, zo leuk is buiten trouwen. Maar aan welke locaties kun je eigenlijk denken?

Buiten trouwen

Ook in Nederland kun je heel goed buiten trouwen! Zeker als je niet te bang bent voor een paar druppeltjes. Maar aan welke plekken kun je allemaal denken? En waar moet de locatie eigenlijk aan voldoen?

Je eigen tuin (of die van familie)

Heb je een grote tuin? Dan is trouwen in je eigen tuin een perfect idee. Je bent dichtbij huis en weet precies hoe het zit met stroom en andere voorzieningen. Is je tuin niet groot genoed, dan kun je ook eens denken aan de tuin van je moeder, je schoonmoeder of een ander familielid. 

Trouwen in je tuin klinkt heel romantisch, maar je moet wel goed rekening houden met de voorzieningen die nodig zijn. Is er voldoende ruimte voor al je gasten? Kan iedereen parkeren? Kunnen ook oudere gasten zich makkelijk door de tuin bewegen? en is er een mogelijkheid om een tent of luifel op te zetten?

Trouwen op het strand

Nederland heeft prachtige stranden, dus het is niet zo gek dat een beachwedding hartstikke populair is. Er zijn gelukkig ook genoeg plekken waar je officieel in de echt kan worden verbonden. Veel strandtenten zijn tegenwoordig heel hip en passen perfect bij jouw bohemian dress. 

Midden in het bos

Een groen dak van bladeren en een loper van zacht groen mos, dat is trouwen in het bos. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg bossen waar je officieelkunt trouwen. Bij www.trouweninhetbos.nl vind je veel locaties en leveranciers bij elkaar, handig als je nog niet precies weet welke plek jouw sprookjesbos is. 

Op een camping

Plan je een huwelijksweekend? Dan is een camping een goed idee! Al je gasten kunnen blijven overnachten en er zijn verschillende plekken om het ja-woord te geven. Ga vooraf langs bij de camping en kijk wat de mogelijkheden zijn. Kun je een kampvuur maken? Tot hoe laat kun je muziek draaien? En is er ruimte voor een tent? Zo zorg je dat de locatie precies past bij jouw wensen. Kijk maar eens op de site van camping Het Boheems Paradijs.

In een wijngaard

Ja, ook in Nederland kun je in een wijngaard trouwen! Van Friesland tot Zeeland zijn wijngaarden te vinden waar je romantisch tussen de wijnranken kunt staan. De Kleine Schorre is een wijngaard van zo'n 10ha in Zeeland. De hoeve, de wijngaard en de camping zorgen voor de perfecte plek voor een bijzondere trouwdag.

Het is jouw dag, smile!

Zo'n outside wedding geeft natuurlijk tal van leuke mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een festivalachtige setting of een heel bohemian uitstraling. Wat dacht je van een BBQ of een heerlijke salade bar? Een kampvuur of de bomen vol met lampionnen. Een leuke fotobus maakt jouw dag helemaal af.  Wij denken graag met je mee. Mail of bel ons gewoon!

Boeken?

De bus is te boeken vanaf € 649,- de box vanaf €449,-
Wil je nog meer informatie of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen?
Stuur ons dan een mail via onderstaande button. We denken graag met je mee!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis een serie  feestelijke en inspirerende blog artikelen in jouw mail!

Contact

Say Cheese On Wheels
Koraalstraat 38 b
30510 VJ  Rotterdam
Nederland

+31 (0)6-26092217
info@saycheeseonwheels.nl
www.saycheeseonwheels.nl